U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De spelregels op deze pagina zijn afgeleid van de officiële wedstrijdregels van de midgetgolfsport. Natuurlijk hoeft u zich hieraan niet te houden en kunt u midgetgolfen zoals u het leuk vindt.


Bij midgetgolf Bilthoven kunt u na een fietstocht of wandeling gewoon even uitrusten met o.a. een lekker kopje koffie met heerlijk appelgebak. Of een lekker Italiaans ijsje en ondertussen krantje lezen of een leuk tijdschrift.

Wilt u na het midgetgolf gezellig dineren? Naast ons is nu geopend `Bistro Bilthoven`.


Spelregels

Het spel wordt gespeeld zonder de banen te betreden.

De bal dient in zo weinig mogelijk slagen in de hole te worden gespeeld.

Per slag 1 punt berekenen. Is de hole na 6 slagen niet bereikt dan 7 punten noteren.

Op de banen bevinden zich rode grenslijnen en zwarte lijnen welke op 20 cm van de rand staan. De bal dient in 1 slag over de rode grenslijn te worden gespeeld. Lukt dit niet dan opnieuw beginnen. Rolt de bal terug over deze rode grenslijn dan pakt u de bal op en speelt u verder vanaf de zwarte lijn na deze grenslijn.

De bal dient bij de banen 5, 7, 13 en 17 direct in de hole te worden gespeeld.

Komt de bal tussen de baanrand en zwarte lijn dan mag u de bal rechthoekig uitleggen naar de zwarte lijn. Springt de bal uit de baan vóór de rode grenslijn dan opnieuw beginnen. Springt de bal uit de baan ná de rode grenslijn dan verder spelen vanf de zwarte lijn waar de bal de baan heeft verlaten en een extra punt bijtellen.