U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bij midgetgolf Bilthoven kunt u na een fietstocht of wandeling gewoon even uitrusten met o.a. een lekker kopje koffie met heerlijk appelgebak. Of een lekker Italiaans ijsje en ondertussen krantje lezen of een leuk tijdschrift.

Wilt u na het midgetgolf gezellig dineren? Naast ons is nu geopend `Bistro Bilthoven`.


In 1966, op 2e pinksterdag (30 mei), heeft de midgetgolfbaan aan de Julianalaan in Bilthoven voor het eerst haar deuren geopend. Dit was de 1e dag dat midgetgolf in Bilthoven mogelijk was. Op 30 juni van dat jaar (1966) heeft de burgemeester Kaeso Fabius de midgetgolfbaan geopend. Omdat dit 50 jaar geleden is en dus eigenlijk een lustrum is wil Midgetgolf Bilthoven hier wat aandacht aan besteden. 

Op zaterdag 2 juli 2016 is een feestelijke dag georganiseerd. Deze dag is om 10:30 uur geopend en bezocht door burgemeester Arjen Gerritssen.  

Historische afslag op Midgetgolfbaan Bilthoven http://oogopnederland.nl/debilt/2016/07/03/historische-afslag-midgetgolfbaan-bilthoven/

Leerlingen van de Julianaschool groep 6B ook gelegen aan de Julianalaan in Bilthoven waren maandagochtend 30 mei uitgenodigd om de 1e dag van 30 mei 1966 (50 jaar geleden) feestelijk na te spelen en natuurlijk een rondje te gaan midgetgolfen.